Voorwoord

Praktijk de waterval wat kan je er komen halen?

Gemeenten: Enschede, Hengelo Almelo, Oldenzaal de wijkcoaches kunnen mij voor verschillende doeleinden inzetten. Dit gaat in overleg. Ik ben breed inzetbaar door mijn kennis en mijn ervaring in de hulpverlening.

Op lichamelijk gebied, verlichting en klachten vermindering van je fysieke klachten. Migraine, andere hoofd-, schouder-of rugklachten kunnen aanzienlijk in pijn afnemen of zelfs verdwijnen met een van de behandelingen die Praktijk De Waterval aanbiedt. Van reuma tot sportblessures, tennis arm, andere soort overbelasting van spieren en gewrichten. Zelfs na of voor een operatie kan oa de Vortexhealing of Reiki een steuntje in de rug zijn. Gewoon lichamelijk weer net even wat lekkerder in je vel zitten.

Op emotioneel en psychosociaal gebied kan Praktijk de waterval een juiste steun in de rug zijn. Mensen met klachten van burn-out of overspannenheid, het zo graag mee willen aan blijven doen aan de maatschappij terwijl het eigenlijk niet meer te behappen valt. Hoe ga je nou om met zo’n proces? Hoe stap je uit de cirkel waar je inzit? Hierbij kan Praktijk de Waterval van  onschatbare waarde zijn. Dit geldt ook voor andere problemen waarbij jezelf even niet meer uitkomt. Jij bent angstig of wat depressief, onzekerheid staat je zo in de weg dat je niets durft. Jij wilt het zo graag anders doen en je weet niet hoe? Praktijk de waterval kan een steun in de rug zijn bij al deze processen. Je wilt net weer wat positiever in het leven staan na een of in een moeilijke periode, na een (vecht) scheiding, verlies van een dierbare. Of moeilijke issues vanuit je jeugd blijven steeds terug komen. Praktijk de Waterval kan hulp bieden bij al deze processen.

Van onbewuste naar bewuste
Vaak zijn onze gedachten en gevoelens diepgeworteld in het onderbewuste. In een flits gaan ze voorbij in je gedachten zonder dat je het door hebt. Daarmee is het beeld naar iets toe al gecreëerd en ingevuld, zowel positief als negatief. Je reageert al weer onbewust vanuit dat beeld op een situatie. Vortexhealing is een prachtige energie die het mogelijk maakt om tot diep in het onderbewuste, vrijer te zijn van die gedachten en gevoelens. De oké-heid in en met jezelf voelen. De waterval is voor mensen die willen leren om minder slachtoffer te zijn van situaties (het gevoel dat alles je overkomt). Mijn visie is; situaties kun je niet veranderen wel de manier waarop je er naar kijkt.

Lef hebben om het anders te willen doen, het heft in eigen handen nemen, naar jezelf durven kijken en:

Geef jezelf aan jou zelf terug.
Praktijk de Waterval laat samen met jou, jouw energie weer stromen.
Laat jouw zonnetje stralen.
Ontdek (opnieuw) jouw talenten. Ontdek jouw krachten.
Inspireer jezelf in de zoektocht naar jezelf.

Durf naar jezelf te kijken, patronen te herkennen, uit jouw cirkeltje stappen, het proces met jezelf aan gaan en herstellen. Ervaar hierin de okeheid met jezelf.

Al geïnteresseerd in Jezelf, klaar voor jou zelf, Klaar voor jou Oke-heid?