Instagram WhatsApp
Logo De Waterval

Gemeente: ambulante Jeugd en gezinshulpverlening

Ik heb 17,5 jaar bij een orthopedagogische instelling hier in de buurt gewerkt. Hier heb ik veel verschillende jongeren en gezinnen begeleid. Mijn rugzak is daarom goed gevuld met kennis over verschillende situaties, ziektebeelden en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Ook heb ik van dichtbij de impact van gezinssystemen gezien. Door met meerdere leden van het gezin aan de slag te gaan kunnen blokkades weggehaald worden en kan veel bereikt worden. Daarbij helpt mij opleiding als Therapeut erg.

Coaching
Ook help ik je graag als coach. Dingen die je nu tegenkomt, of die een thema zijn in je leven kunnen we vanuit vertrouwen samen verkennen en verduidelijken. Ook heb ik veel kennis over hoe je een positiever zelfbeeld kunt krijgen. Hoe je negatieve en vervelende ervaringen een plekje kan geven. Hoe je kan leren omgaan met je boosheid, verdriet. Hoe ga je om met gescheiden ouders? Of hoe vind je jou weg als je ouders psychische problemen hebben? Ook leer ik je graag omgaan met je emoties en deze op een positieve manier te uiten. Gebeurtenissen, gedachten en gevoelens kunnen we uitpluizen en op een rijtje zetten.

Heb jij de gave van hoog gevoelig zijn?
Ik ben ervaringsdeskundig en heb veel kennis over hoog sensitiviteit. Als je hoog sensitief bent ervaar je de wereld anders en is het soms een uitdaging om het leven te begrijpen. Zeker als je daarnaast nog een gave bezit waarmee je nog niet uit de voeten kunt. Hoe ga jij en ook je familie daar dan mee om? Ik help je met plezier jouw sensitiviteit in je voordeel te gebruiken.

Beweging & Sport
Veel jongeren en kinderen vinden praten niet altijd fijn. Het aankijken, speciale setting maakt het lastig om jezelf te kunnen zijn. Daarom bied ik ook sporten aan terwijl we oefeningen doen. (kick) boksen, Hardlopen, wandelen en Yoga. Andere vormen valt te overleggen. Ik kijk graag naar mogelijkheden. Mocht jij sowieso moeite hebben met sporten of (nog) moeite hebben om in groepen te sporten. Kunnen we samen kijken, hoe we een plan een route kunnen uitstippelen om te bewandelen waar jij naar toe wilt. Ook via of met sport kan je zelfvertrouwen groter worden.