Over Mij- wie ben ik

Fijn dat je er bent. Ik ben Kim Jurgens en woon in Oldenzaal. Als ‘import-Tukker’ heb ik op jonge leeftijd al ervaren dat een fijne en bekende omgeving voor kinderen en jongeren erg belangrijk is.

Ik werk al ruim 20 jaar in de jeugdhulpverlening in verschillende functies en waar ik tal van menselijke problemen ben tegenkom. Dit combineer ik inmiddels met mijn kennis over Reiki, TR-EMI, Tibetaanse Geneeskunde en Psychodynamische therapie. Ik ben dankbaar om op deze manier holistisch te kunnen werken. Zowel de reguliere, als de alternatieve zorg krachtig te combineren.

Wat mij iedere keer weer fascineert is de kracht van communicatie. En hoeveel er verloren kan gaan in woorden, ruis die ontstaat. Uiteindelijk verlangt iedereen ernaar om gezien en gehoord te woorden. Zelf ben ik hoog sensitief en daarom herken ik hier veel in. Zeker als kind is het moeilijk en verwarrend om niet begrepen te worden. Daarom reik ik je met plezier tools aan om je hoog gevoeligheid een kracht te laten zijn.

Inmiddels ben ik 42 en leef steeds meer mijn droom: mensen verder op hun pad vanuit mijn eigen praktijk. Mijn praktijk heet de Waterval. Ik gun je van harte dat jouw energie weer mag stromen, dat je makkelijker meekunt in de stroom van het leven. Met de kracht van een waterval op een schitterende plek.

Ik ontmoet je graag!