Psychodynamische therapie

Ook werk ik met psychodynamische therapie. Bij deze therapie worden verschillende werkvormen gebruikt. Het is een nieuwe manier waar de beste technieken van diverse therapieën worden gebundeld. We kijken samen in alle rust wat jou het beste kan helpen. Het voordeel is dat je niet al hoeft te kiezen voor een bepaalde vorm, maar dat we het aan kunnen laten sluiten bij jouw wens.

Van moment tot moment
Wat aansluit bij jouw behoefte kan per moment verschillend zijn. Misschien voel jij nu al weer anders dan toen je vanmorgen uit bed stapte of heb je vandaag zoveel geleerd dat je nu gewoon een heel nieuw persoon bent. Met name bij trauma is het uiterst nuttig om dingen vanuit verschillende manieren te kunnen benaderen. Zeker wanneer er veel overlevingsstrategieën zijn. Die waarschijnlijk niet meer functioneel zijn.

De beste technieken gebundeld
Bij psychodynamische therapie maken we bijvoorbeeld gebruik van aspecten uit: hypnose, regressietherapie, innerlijk-kind-werk, systemisch werken, relatietherapie en NLP.

Het werkt door op lichaam ziel en geest, het brengt bewustzijn, liefde en compassie voor jezelf met alles wat in je leeft.

Zodat je minder vanuit je pijnen en struggles kunt gaan leven. Het gaan leven van: ‘jouw echte jij’.

Het enige wat je nodig hebt is jezelf, een beetje moed en vooral open durven kijken naar jezelf. De wil en de kracht /inzicht om te willen veranderen, los te laten wat je niet meer nodig hebt is bij alle therapieën van wezenlijk belang. Ik bied je daarbij graag een helpende hand.