Vortexhealing

Vortex healing®, vortex is een healings-art met een krachtige helende energie. Het geeft het lichaam de kracht terug om zichzelf weer te helen. Door de energie wordt jouw lichaam verteld wat hij ook alweer moest doen. Hierdoor kan verlichting of klachten vermindering ontstaan, soms worden de klachten erger daarna minder en soms verdwijnen ze. Vortex is een kunstvorm op het helende gebied.

Vortex healing® is ontwaken, het wakker worden van jou leven, van jou proscessen, jou patronen.

Vortex brengt/ werpt Licht op alle levens facetten, het is een compleet verhaal. Het draait om het leven, al het leven in en om met jou. Ontwaken, welk verhaal wil jij leven? Leef jij jouw droom? Het bekend de mens in het complete plaatje en is daarom het holistisch (zie verder op de site)

De krachtige energie van de vortex gaat diep door ons bewustzijn, de energie dringt door in de diepere lagen( ons bewustzijn heeft vele lagen) . De energie van de Vortex is een prachtige ondersteuner voor ons ontwakings- en healings- proces. Het helpt ondersteund het lichaam (oude) trauma’s los te laten. Het helpt onze psyché om issues te door zien. Het helpt onze emoties te begrijpen en los te laten.

Vortex werkt door alle lagen, helpt en ondersteund, het lichaam de emoties en de geest in één. Body mind en spirit. Jij bent ook body mind en spirit en nog veel meer. De krachtige energie van de Vortex healing benadert ons met die visie. En komt hierdoor sneller tot de kern van een probleem. Het geeft dus zowel het lijf, de psyché en ook het emotionele stuk de oorspronkelijke kracht terug. Het helpt je om het ego los te laten. Je ik uit situaties de laten waardoor het makkelijker is om de totale situatie te bezien.

Oude pijnen vanuit onze jeugd of pijnen vanuit andere leven fases, kunnen worden doorgrond, worden gezien, oude patronen kunnen los gelaten worden waardoor je steeds beter in staat zult zijn om je leven te creëren ipv dat situaties jou creëren. Je zult merken en zien dat je anders gaat reageren op een situatie, dat je steeds meer in het nu en in je kracht kunt gaan staan. Je zult bewuster zijn, meer in het nu kunnen zijn. Hierdoor zal je leven desgewenst gaan veranderen. Jezelf steeds weer loslaten, denkpatronen gevoelswijze steeds weer ontdekken en loslaten. Hoe bewuster jij bent/wordt van jouw patronen pijnstukken hoe makkelijker je ze los kunt laten en eruit kunt stappen. De oké-heid in je en met jezelf voelen. Vortex is één van zo vele hulp middelen, één van de zovele wegen om je bij te staan in jou proces. Het ontwaken, herstellen, bewustzijn, groei, ontwikkeling, verandering, genezing, ondersteuning, klachten kunnen tijdens een behandeling verergeren, acceptatie

Hoe zit een vortex sessie eruit?
Jij ligt op een behandeltafel, lekker comfortabel, ik zit aan het hoofdeinde. Kort daarvoor hebben we besproken waaraan te werken. Als het lukt lig jij met je ogen dicht, te ontspannen. Lukt dit niet is met open ogen ook prima. Ik zit  bij jouw hoofd en schouders, dmv een lichte aanraking ( kan ook zonder deze aanraking) op je schouders en channel ik de Vortex energie. Dit kan goed voelbaar zijn. Het kunnen tintelingen zijn, warme of koude stromen, ook een soort van schokjes/stroompjes worden ervaren door mensen. Er kunnen beelden, kleuren ervaren worden. De uitwerking verschilt per sessie en per cliënt. Iedereen is anders dus iedereen ervaart het ook anders. De sessie wordt nadien altijd besproken. Mocht het zo zijn dat je fysieke klachten zo zijn dat het niet mogelijk is hier te komen kunnen we het er over hebben om bij jou te komen. Afstandsbehandelingen zijn ook mogelijk.