Alles is energie: Vortexhealing®

Vortex is een krachtige manier om te helen. Waarin alle lagen van het menselijk bestaan wordt meegenomen. Je bestaat nu eenmaal uit meerdere lagen. De bekendste drie zijn: Body, mind en spirit.

Meer levensenergie
Vortex helpt bij veel fysieke en mentale klachten. Zoals: migraine, hoofdpijn, rugpijn, pijn aan de gewrichten. Het bevordert het herstel van blessures en operatie. Vortex helpt om alle levenskanalen te openen en geeft meer levensenergie. Het helpt emotionele en psychische processen diepgaand zichtbaar te maken, helder te krijgen. Zodat je deze om kunt vormen, ze zullen meer helpend aanwezig zijn. We kunnen aan van alles werken om je energie up-te-graden. Chakra healing, spirit body’s healing, er is zoveel mogelijk om het herstel en balans in je systemen en je energiesysteem een boast of up-grade te geven. Vraag ernaar, ook als je advies wilt.

Rust en vrijheid
Vortex brengt je lichaam en geest tot rust. Je ontwakings-proces wordt gestart en versneld. Vortex werpt licht op alle levensfacetten, het is een complete heling. Het draait om het leven, al het leven in en om jou. Vortexhealing® is een krachtige, mooie energie die het lichaam, body en soul de energie weer teruggeeft en wakker schudt. Het geeft wat het lichaam nú nodig heeft. Je zult meer inzicht krijgen in vragen als: ‘Welk verhaal wil ik leven?’ En: ‘Wat is mijn droom?’ Op een liefdevolle manier kan je emoties en gedachtenpatronen loslaten. Ik gun je van harte meer rust en vrijheid door Vortex. Je kunt voelen dat je energie (weer) gaat stromen, je kunt diepe inzichten ervaren en dan eigen maken om in je leven toe te passen.

Compleet verhaal
Ik kijk naar het complete plaatje van jou: energie-voeding-sport-mind-emoties. Een behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Waarbij je een behandeltafel ligt en ik je schouders licht vasthoud om energie te channelen en naar jou over te brengen.

Ik nodig je van harte uit Vortex eens zelf te komen ervaren.

Afstand behandeling healing:
Het werkt super fijn en goed op afstand. Het fijne is dat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt blijven. Alles is energie en afstand maakt in energie niet uit. Al ligt het wel aan de vorm van de energie. Het kan zelfs beter werken in sommige gevallen. Wat we doen, facetime of skype of zelfs even een telefoongesprek, dan bespreken we het e.e.a. Tijdens de behandeling van afstand is app contact voldoende. Nadien bespreken we het weer telefonisch. Let wel, we doen wat nodig is een aangegeven wordt. Dus soms kan het iets anders zijn.
+- 60 tot 70 Min

Het Spirituele pad
Als het spirituele pad bewust volgt, gaat er een weg voor je open. Je ontvouwt iets en het mag de ware potentie ervaren nog ontdekken. De ontdekking dat er nog zoveel meer te leren valt. Het is een mooi pad waarin je kunt gaan ontdekken dat je van ego naar meer harte verbinding gaat. De ware essentie van jezelf en het zijn gaat ontdekken. Het verschil tussen eenzaam en alleen zijn gaat ontdekken. De stilte in jezelf en de enorme vrijheid in je zelf gaat ervaren. Het geeft je ruimte om zoveel potentie te zien bloeien, je mogelijkheden worden groter. Je kunt je energie, je levensenergie, de kundalini energie voelen. Verschillende liefdes, zelfliefde, zielsliefde, soulmate, tweelingziel-liefde gaan ontdekken, je eigen talenten en gevoeligheden en hoe ga je hiermee om? Ook hierbij is Vortex erg helpend en ik die hierbij kan ondersteunen. Hierbij gebruik mijn eigen kennis, HSP zijn, mijn gevoeligheid op dit gebied. Er zijn zoveel wegen naar Rome, allemaal even mooi en toch ook anders, alleen wat is jou pad?

Thema-avonden en workshops
Hiervoor zijn ook thema avonden en workshops mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan: healing meditaties, uitleg van verschillende bewustzijn vormen, anders leren denken en zien.

Er is veel mogelijk in overleg. Vraag ernaar, stuur een appje of mailtje